McLaren först ut i år – här är MCL35M

McLaren MCL35M

Nu känns det på riktigt att årets säsong närmar sig, presentationerna av säsongens bilar har nämligen inletts. Först ut i år är McLaren Racing som alldeles precis, via sociala medier, avtäckte MCL35M, som är namnet på kärran som Lando Norris och Daniel Ricciardo ska ratta under året.Stora nyheten finner vi under skalet. Renault-motorn finns inte kvar, den är ersatt med en maskin från Mercedes-AMG som går under beteckningen M12 E Performance.

Själva designen är en vidareutveckling av fjolårets bil MCL35 och tillkomsten av M:et i nya beteckningen är mer en upplysning om motorbytet (M som i Mercedes).
Färgställningen är även den väldigt lik fjolårets, nästan identisk faktiskt. Men där finns små skillnader, bland annat är de subtila linjerna på bland annat ”fenan” dragna i en annan riktning.