Happy new year…

Formel 1 IndyCar Porsche Carrera Cup Formel E 2020

God fortsättning på det nya året, hoppas 2020:s första månad varit till belåtenhet. Som ni alla märkt har jag inte varit speciellt frekvent med inlägg de senaste veckorna vilket har berott på att jag behövt utvärdera hur framtiden för bloggen ska se ut. Efter noga övervägande av alla inblandade har vi nu bestämt oss för att jag ska fortsätta skriva om racing här hos Teknikens Värld men i lite annat format än tidigare. Till att börja med rullar bloggen på som tidigare på den här platsen men så småningom kommer teknikensvarld.se att ändra utseende och detta gäller då även formatet för denna blogg men det får vi återkomma till senare.

Scott Mitchell ansluter till bloggen 2020

Scott Mitchell ansluter till bloggen 2020

Kul nyhet från i år är jag inte längre kommer skriva ensam, jag kan med stor glädje presentera en storvärvning i Scott Mitchell som ansluter till teamet. Skitkul såklart och en rejäl påfyllning av kompetens, Scott Mitchell jobbade så sent som 2019 för brittiska Autosport men har till i år valt att sluta där för att istället bli mer frilans där huvuduppdraget fortfarande blir Formel 1 som F1-korrespondent för nystartade motorsportsiten The Race (som inte är igång förrän 1/2, därav ingen fullständig webbadress att länka till än). Förutom detta finns dock tid för diverse andra uppdrag, bl a att jobba ihop med mig.

Självklart kommer vi även i fortsättningen att rapportera om Formel 1 och Indycar men vi lägger även till kontinuerlig bevakning av Porsche Carrera Cup Scandinavia och Porsche Mobil 1 Supercup där vi faktiskt har ett helsvenskt team till start genom Fragus Motorsport med Robin Hansson och Pontus Fredriksson som förare.

För egen del börjar börjar racingåret med en tripp till Austin och Indycars Spring Training (försäsongstest) medan Scott Mitchell tar hand om Formel 1-testerna i Barcelona. Kan utlova en utförlig rapport från båda när vi börjar närma oss premiären i mitten på mars. Porsche Carrera Cup Scandinavia har inte premiär förrän 15-16 maj men har en s k roll out på Gelleråsen 24 april därifrån vi också kommer att rapportera och ge er förutsättningarna inför kommande säsong. Finns en hel del annat spännande på gång också de närmandet veckorna, bl a en intervju med svenske supertalangen Dino Beganovic, en förare som åtminstone jag är nyfiken på att veta mer om.

Även om året börjat lite snålt här på bloggen så försöker vi nu så sakteliga starta igång racingsäsongen 2020 – Häng med!