Tyngre andra pass för svenskarna…

Ryan Hunter Reay var snabbast den första dagen inför Indycarpremiären i Florida

Ryan Hunter Reay var snabbast den första dagen inför Indycarpremiären i Florida

Dagens andra träningspass inför Indycarpremiären i St Petersburg Florida blev inte lika framgångsrikt som det första med svenska ögon sett, åtminstone inte resultatmässigt. Felix Rosenqvist P14 och Marcus Ericsson P19 men enbart 0.6-0.7 bakom täten när alla hade kört det röda, mjuka, däcket för första gången.

FP2 rullade annars på utan någon större dramatik, Ryan Hunter Reay, P2 i FP1, var snabbast och sa efteråt att han gjort en del justeringar på bilens set up inför FP2 vilket verkar ha gett resultat. Ett pass till finns tillgängligt innan säsongen första kval och så jämt som det ser ut att vara efter första dagens körning kan vad som helst hända.

Resultat FP2 Indycar St Petersburg

Skärmavbild 2019-03-08 kl. 21.12.08

Blogginlägget postades i IndyCar.