LIVE: Barcelona F1-test 2018 dag 7 (frågor & svar)

Formel 1-test Barcelona 2018 dag 7 ny

Nu är det inte många veckor kvar till tävling och vi laddar, precis som förarna, upp med testerna i Barcelona, som vi brukar göra. Janne Blomqvist är nämligen på plats även under årets andra testvecka.

Precis som tidigare har vi inget liveflöde. I stället lägger Janne krutet på att befinna sig i händelsernas centrum; längs banan, med förarna och mekanikerna, och med er förstås. Han kommer precis som i fjol att trycka ut några matigare liverapporter under dagen, du hittar dessa på startsidan. Efter varje dags testkörningar gör han en större summering.

Kommentera
Nedan finns kommentarsfältet som precis som alltid är öppet och fritt för diskussion och frågor. Janne Blomqvist håller ett öga på era inlägg och svarar på frågor när det finns möjlighet för det.

Dagens inlägg
Jannes inlägg under dagen hittar du här

Liveflöde på Twitter