Nervös Stroll?

 

@lance_stroll missade depåplatsen på första försöket, andra ggn gick det bättre..

Ett inlägg delat av Janne Blomqvist (@f1janneb)

Precis uppe igen efter en tur i depån när det öppnade ut på banan och det var nog en lite nervös Lance Stroll som rullade ut för när han kom in igen efter sitt första installationsvarv missade han sin depåplats, kollade helt enkelt på fel ställe och fick åka ett varv till, andra gången gick det bättre.

Stoffel Vandoorne har också en lite stökig start, efter sitt installationsvarv så stannade bilen precis vid depåinfarten och mekanikerna fick rulla honom för hand ner till depåplatsen. Läste f ö att det misstänks vara designen av oljetanken som gjorde att man hade bekymmer under gårdagen, detta behöver dock undersökas vidare. Men det är klart skulle detta vara fallet kan det bli bekymmer beroende på hur lång tid det tar att fixa och var man kan göra det.

I övrigt är det mycket rakeutrustning på bilarna där man ängars sig åt aeromätningar så här i början på dagen