Dag 2 avslutad

Kimi Räikkönen toppade idag listan i Barcelona

Kimi Räikkönen toppade idag listan i Barcelona

Så var andra dagen avklarad, blandad kompott bland teamen när det gäller tillförlitlighet och det finns några tema som har lite att fundera över, Mercedes och Ferrari ser just nu inte ut att vara några av dem.

Lite intressant var det att läsa Autosports expert Gary Anderson när han beskrev Valtteri Bottas racesimulation som ”messy” och inte speciellt bra. Bottas hade även ett tillfälle när han slog i muren ordentligt vilket får sägas vara ovanligt med den bilen, men även Mercedesbilars kan få problem om man pressar dem för mycket.

Finns annars inte så mycket att tillägga efter det senaste inlägget.

Mer tid längs banan…

Här är tiderna och antal varv som gjordes under dagen, i morgon är som sagt Marcus Ericsson tillbaka i bilen, låt oss hoppas på en problemfri sådan

Tiderna från den andra dagen av tester i Barcelona

Tiderna från den andra dagen av tester i Barcelona