LIVE: Barcelona F1-test 2017 dag 1 (frågor & svar)

Live Barcelona dag 1

Äntligen är det dags för årets bilar att börja rulla, som vi har längtat i tre månader sedan målgången i Abu Dhabi förra året.

Nyhet
Janne Blomqvist är som vanligt nere i Spanien och livebevakar försäsongstesterna och du följer allt här på bloggen, men vi har ändrat upplägget en aning jämfört med tidigare år. Vi har nämligen tagit bort liveflödet där Janne konstant pumpade på med information. Anledningen till det är att Janne ska ha möjlighet att bevaka händelserna på plats bättre. Han kommer självklart att rapportera under varje testdag, men istället för ett liveflöde dunkar han ut några större uppdateringar i form av inlägg under dagens gång. Så det är fortfarande live, men med bättre bevakning och mer matigt.

Liveresultat
Nedan har vi en liveresultattabell som uppdateras automatiskt men som du även kan uppdatera manuellt. Alltid tillgänglig när du nedan kommenterar händelserna på banan och i depån.

Kommentera
Lite längre ner finns kommentarsfältet som – som alltid annars – är öppet och fritt för diskussion och frågor. Janne Blomqvist håller ett öga på det och svarar på frågor när det finns möjlighet för det.

Jannes rapporter på plats idag
kl 09.29 – Då är vi igång…
kl 10.42 – T-wing och problem för Mclaren
kl 11.45 – Antonio Giovinazzi laddad inför testkörningen…
kl 13.49 – Lunchrapport…
kl 16.55 – ”Det tog lite tid att anpassa sig”
k
l 19.47 – Lewis Hamilton i topp dag 1 i Barcelona…


Ladda om tidtabellen
(Uppdateras ca var 3-5:e minut. Källa: www.f1i.com)