Välkommen Haas VF17…

Haas VF17 2017

Bilarna står som spön i backen sista dagen innan testerna startar, Red Bull har redan visat sin även om de är snåla med bilder så långt. Nu har även den USA:s stolthet visats officiellt med Hans VF17. Trenden med fena på motorkåpan fortsätter hos Haas även om de har en ”snyggare” lösning men som jag skrev till Felix Rosenqvist på twitter efter att han uttryckt visst motstånd till ”hajfenan”, det är ingen skönhetstävling, allt handlar om prestanda.

Det här med hur bilar ska se ut är väldigt subjektivt men samtidigt inte helt oviktigt för många. Personligen har jag inga sådana bekymmer, har allt som oftast vant mig väldigt snabbt vid smala bakvingar, stegar nosar eller sexleksaksutseendet på nostippen för något år sedan. Den enda gång som jag reagerat negativt var för länge sedan då 1998 års bilar visades och man hade smalnat av dem rejält, något som f ö har rättats till i årets reglemente först.

Här kommer ett galleri med Haas ”skönhet” VF17 att studera så länge..