Kevin Magnussen vikarierar för Alonso…

Kevin Magnussen McLaren

Samma eftermiddag som vi fått reda på att Fernando Alonso har fått lämna sjukhuset och ansluta till sin familj kommer beskedet att Kevin Magnussen kallas in som ersättare under den avslutande testen som startar i morgon.
Ett logiskt beslut om det nu är så att Alonso inte kan köra, vilket i sig är ett mycket tråkigt besked för alla fans men främst för honom själv. Han hade garanterat velat köra men om läkarna avråder så finns det inget att göra. Mystiken kring hans avåkning finns fortfarande kvar och idag när jag cyklade runt banan några varv så såg jag spåren där han körde av och det är bromsspår, mest tydliga på högersidan, precis innan gräset och muren. Kan det ändå vara så att han knockades av smällen och att det därför är helt rimligt att han varit på sjukhus?

Will Stevens ska köra för Manor om de kommer till start

Will Stevens ska köra för Manor om de kommer till start

Manor (Marussia) ser ut att komma allt närmare en comeback. Idag presenterades Will Stevens som en av förarna – om man kommer till start – och det görs kraschtester på nu nos och liknande så det jobbas för fullt för att hinna blir klar till deadline går ut den 6:e Mars, då går nämligen flyget till Melbourne med all utrustning.

Force India VJM08

Force India har idag också visat bilder på sin nya bil VJM08, som man hoppas kunna debutera på fredag. Bilen anländer fredag morgon och det sista set up-arbetet ska göras här nere i garaget med förhoppning om roll-out under eftermiddagen. Vi får hålla tummarna för att allt det går vägen nu, både Force India och Manor behövs på gridden.

Force India VJM08