Caterham är nu sålt!

Caterham

Caterham meddelar att försäljningen av stallet är genomförd. Nya ägare är, vilka jag nämnde igår morse, ett konsortium baserat i Schweiz och Mellanöstern. Affären genomfördes under rådgivning av Colin Kolles, vars inblandning också nämndes igår.

Till de omedelbara effekterna hör att tidigare holländske F1-föraren Christijan Albers blir ansvarig för den dagliga driften av stallet. Namnet Caterham F1 Team och basen i Leafield kommer att behållas över en överskådlig framtid.

I övrigt finns inte så mycket att tillägga just nu, flyget mot England och Silverstone går tidigt i morgon bitti och inte förrän jag är på plats och hunnit prata med fler inblandade i denna affär kan något kommenteras.. På kort sikt är ändå detta något bra, utan en försäljning hade troligen en fortsättning för Caterham inte funnits..