Martini + Williams = sant

Den olympiska elden flammar i Sotji, inte långt ifrån där Rysslands GP i Formel 1 ska köras

Den olympiska elden flammar i Sotji, inte långt ifrån där Rysslands GP i Formel 1 ska köras

Liten kortrapport från Sotji där livet rullar på. Besökte igår OS-parken för första gången och såg då området där Rysslands GP ska köras senare i år. Hade inte möjlighet att närmare se på faciliteterna men ska försöka hinna dit och ta lite bilder så att alla får se hur det ser ut. Det mesta av faciliteterna är dock klara eller håller på att färdigställas och på frågan om det är ett race att besöka så är svaret absolut ja. Jag har spenderat den mesta av tiden i bergen men när vi besökte OS-området igår så blir man grymt imponerad av vad man fått till här och det blir en perfekt inramning av det kommande F1-loppet här.

Martini kommer tillbaka som sponsor i Formel 1, man gör det tillsammans med Williams. Martini har varit i Formel 1 förr, främst under 70-talet men också 2006-2008 på Ferrari. Mest kända är man väl annars från Sportvagnar och touringcars och ingen glömmer väl Rally-Lancian som bl a rattades av svenske Mikael Ericsson under 80-talet. Helt bekräftat är inte samarbetet ännu men det mesta talar för att Williams kommer att köra i de berömda färgerna, f ö en perfekt kombination ihop med Williams ordinarie blå färg.