Massa i topp sista dagen i Jerez

Felipe Massa, Williams, Jerez

Felipe Massa, Williams, Jerez

Felipe Massa toppade den sista dagen i Jerez.. han hade en bra fight med Alonso om bästa tid och lyckades vara först när den sista dagen avslutades med röd flagg efter att Kevin Magnussen åkt av precis innan chikanen.

Återigen en bra dag för alla utom Renaultteamen. Caterham körde visserligen drygt 50 varv men med starkt reducerad effekt på motorn för att få den att hålla. red Bull körde enbart 7 varv och avbröt testen i förtid, överhettningsproblemen verkade inte gå att lösa på plats här i Spanien trots en del primitiva lösningar med uppsågade hål i karossen.

Nico Rosberg körde, som enda förare denna test, på förmiddagen en hel racedistans och fick ihop totalt 91 varv. flest blev det dock för Fernando Alonso som körde hela 115 tätt följd av Mclarens Kevin Magnussen på 110. Sent anlända Marussia fick idag ihop 25 varv och bilen verkar fungera rent tekniskt, åtminstone på motorsidan.

Nu får teamen åka hem till fabrikerna och utvärdera körningen för att återkomma på banan igen den 19-22 februari då den första av två fyradagarstester som körs i Bahrain. Mest jobb har givetvis Red Bull som verkligen är i brygga nu, Adrian Newey åkte hem till Milton Keynes och fabriken redan igår för att så snabbt som möjligt påbörja diverse förändringar på RB10:an.

Här är dagens tider..

Tidlistan dag 4 i Jerez

Tidlistan dag 4 i Jerez