Massa bekräftar samtal med Williams…

Det senaste med ryssen Kvyat till Toro Rosso har knappast lugnat ner saker och ting på förarmarknaden. Jag har bl a sett ett antal olika uppgifter om att Felipe Massa för samtal med Williams, nu på eftermiddagen också bekräftat av honom själv. Samme Massa som dels sagt att han inte betalar för att köra och som dessutom bara går till ett team som han kan vinna med.

Der har också kommit rapporter om att Indiens GP kan komma att ställas in, allt beroende på ett domslut från 2011 där en domstol kom fram till att Formel 1 inte är sport utan underhållning och då måste en skatt läggas på biljettpriset och det för uteblivna skatter för de två tidigare loppen som arrangören då ev skulle bli tvungen att ställa in. Från arrangörshåll är man dock inte orolig utan menar att den här typen av inlagor är vanliga men att domstolen, oavsett utgång, inte tar lätt på att ställa in stora sportevenemang så nära inpå.

Har gått rykten om att Paul Di Resta drabbats av lite indisk mage och varit illa däran. Det hindrade inte skotten från att vara med på medieuppdrag han hade för Force india under dagen men det har nu meddelats att han är så pass sjuk att han avstår första träningen i morgon och ersätts av teamets reserv James Calado. Undrar just hur relationen mellan Di Resta och Force India är just nu, känns som om Di Resta inte ligger alltför mycket på plus efter lite gnällig attityd och en serie mindre bra resultat på slutet.

Apropå ”sillyseason” så tar vi ett större grepp på det som återstår i Viasat Motors sändning inför racet på söndag och varför inte ta och lyssna på vår senaste podcast där vi bl a pratar en hel del om Toro Rossos val av förare för nästa säsong.