Ingen lön, ingen Kimi

På plats i Singapore och jag är definitivt den svettigaste journalisten på plats, fullkomligt dyblöt efter fem minuter ute i den dryga 30-gradiga värmen. Men det är inte värmen som är värst det är luftfuktigheten som är jobbig. Nåväl, man hade kunnat vara i Sverige också med hällregn och 5-10 grader istället, bara en fråga om vad man blir blöt av:)

Nu under eftermiddagen/kvällen var det presskonferens med bl a Kimi Räikkönen som en av de utfrågade och han svarade rakt på sak om varför han lämnar Lotus, han har inte fått betalt. På min fråga om när han bestämde sig för Ferrari så var svaret efter Monza men mina källor i depån hävdar att det var klart redan runt midsommar även om den slutgiltiga underskriften säkert gjordes efter Italiens GP. Hör mer om vad Kimi hade att säga i vår sändning på söndag

En annan av förarna på presskonferensen var Nico Hülkenberg som medgav att det fanns ett visst mått av besvikelse över att gått miste om en av F1-depåns mest åtråvärda platser men sa samtidigt att han fortfarande är helt och fullt är fokuserad på att avsluta årets säsong snyggt med Sauber och menade att framgången i Italien var precis den boost som han själv och teamet behövde.

I övrigt en fantastisk känsla när mörkret faller och en bana i flödande ljus, det är verkligen en imponerande skapelse man fått till här i Marina Bay.