Torsdagen avslutades med ett OS-silver i Nice

Efter avslutat arbete igår blev det tåg mot Nice och därefter en bilfärd på ca 15-20 min hem till proffscyklisten Gustav Larsson och hans fru Veronika som hade bjudit oss på middag. Det är väl ingen hemlighet att vi allihopa i produktionsteamet gillar att cykla och därför lite extra kul att få träffa en expert på området. Självklart en tur ner i garaget också där hans tempocykel från OS Peking stod, samma cykel som det blev OS-silver med. Kändes lite stort faktiskt!

Givetvis ville vi också se på medaljen…

Svenske proffscyklisten Gustav Larsson med OS-silvret från Peking 2008

Svenske proffscyklisten Gustav Larsson med OS-silvret från Peking 2008

Nu på morgonen är det full fart på banan med kval för Porscharna där flerfaldige rallyvärldsmästaren Sebastian Loeb fortsätter att köra, denna gång får han motstånd av en annan rallykung, hans förre teamkompis i Citroen, Sebastian Ogier, som fått ledigt från Volkswagen denna helg..

Sebastian Loeb i sin Porsche supercupbil i vänta på kval i Monaco

Sebastian Loeb i sin Porsche supercupbil i väntan på kval i Monaco

Fredagen avslutas med GP2-race 1 och med Marcus Ericsson från 11:e startrutan. Loppet ser du i Viasat Motor kl 11.10. Det är som bekant bara halvdag för racingen på banan idag, ingen körning för F1 som är tillbaka lördag förmiddag med FP3 och kval som vanligt..